Történetmesélés és profi prezentáció – Györffy Kingával | WIFI Hungária

Történetmesélés és profi prezentáció – Györffy Kingával

Időpont
Jelentkezés
Vállalati igényekre testreszabva és nyílt képzésként is választható!

A program célja, hogy feloldjuk a történetmeséléssel kapcsolatos legnagyobb félelmeket, bizonytalanságokat, és segítünk a résztvevőknek új, magával ragadó előadói stílusuk kialakításában.

A gyakorlatközpontú program eredményeként minden résztvevő megtalál és kidolgoz 5 olyan saját történetet, amit később a legkülönfélébb prezentációs – kommunikációs helyzetekben alkalmazni tud majd.

A program tartalma
Történetmesélés/storytelling – a magával ragadó előadó első számú eszköze

  • Miért nélkülözhetetlen a kiemelkedő előadó számára a történetmesélés? Mi a történet? Mit tud a történet, amit nem tud az érv? Melyek a történettel kapcsolatos legnagyobb félelmek és előítéletek? Melyek a történetmesélés során elkövetett tipikus hibák?
  • Milyen a jól elmesélt történet? Stílus: hogyan lesz élénk, egyszerű és magával ragadó a történet? Igazság: mi az igazság és a hihetőség viszonya a történetben? Felkészülés: a történet céljának és üzenetének megfogalmazásától a memorizálásig
  • A történetek forrásai (siker ‒ kudarc)
  • A történetek típusai
  • A történetek a magával ragadó előadásban/prezentációban; Hogyan mondjunk történetet a bevezetésben, befejezésben és a fordulópontokon? Hogyan működik a keretes szerkezet? Milyen legyen a történet és az érzelmek viszonya? Kimondjuk-e a történet üzenetét?

A magával ragadó beszélő/előadó
A kiállás üzenet-értéke
A tekintet szerepe a figyelem fenntartásában
A hang használata
A kéz használata
A váratlan, nehéz helyzetek kezelése

Ajánljuk, azoknak akik

  • többet szeretnének a hagyományos prezentációs tréningnél
  • úgy érzik, hogy bár tudnak beszélni, szavaiknak még sincs átütő hatása
  • prezentációjukkal változást szeretnének elérni

A prezentáció képzés trénere Györffy Kinga, szakterületei: történetmesélés a magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizenhárom évben több száz felső- és középvezető, értékesítő, startupper, valamint egyetemista fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. Az Add elő magad − A magával ragadó előadás titkai című könyv szerzője.

A képzés díja: 75 000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza az egész napos harapnivaló és az ebéd díját is. (Nyílt képzés esetén.)
Minden résztvevő ajándékba kapja Györffy Kinga Add elő magad című könyvét! Ez az első magyar, professzionális storytellingről szóló könyv.
Szereplői olyan felső- és középvezetők, kutatók és startupperek, akiket Kinga évek óta segít az előadásaikra való felkészülésben.

Tantermi és online formában (Zoom alkalmazás) is megvalósítjuk. Szükséges technikai háttér: internet hozzáféréssel rendelkező számítógép. A képzés indulása előtt egy linket küldünk email-ben, mellyel csatlakozni tud a képzési csoporthoz. A Zoom alkalmazás letöltése/telepítése nem szükséges, de ajánlott.

Jelentkezés